ep 13/10

sitter i datasalen å letar bild tiil boken om mig har nog hittat det jag behöver men hinner ändå inte påbörja nått denna lektion,okej jag har inte letat nå bilder än men heh nästa vecka har ja alla klara ;)
nåå jävulst kallt det var  imorse då ja var i stallet å släppte ut hästarna känns tragiskt att redan nu måsta spräcka isen i vatten hinkarna. blir en mysig risdtur med tjocka kläder efter skolan.

har inte berättat hur det gick på tävlingen i hippo i helgen men det gick riktigt bra!nu kommer lotta lite halv irreterad skriver klart då ja e hemma.

hemma nu men iallafall vi startade bara i nittin asså en klass då resten var på söndan. vi dubbel nollade  men ja jag faila lite på omoppningen höll på att hoppa fel hinder så fick ett tidsfel på grund av det men annars var som allt superrrr kom på 15de plats av 31 startande.Helt nöjd!

det var våran första hopptävling är nu jätte taggad på nästa tävling om det blir nått med den i luleå,hoppas!

ska gör mackaroner och korv nu till familjen är jätte hungrig då det varit så äckli mat på skolan,

sen blir det å dra till stallet å rida och köra moppe med frida ikväll.

/ Ep


ep 6/10

blev ingen ericaträning för mig igår då jag var sjuk,andra dagen jag är hemma och är sjuk,har feber och är allmänt förkyld å ont i huvet inte kul.
mina snälla vänner  frida å olivia har hjälpt mig med jallle så jag ska kunna ta det lugnt och bli frisk innan tävllingen på lördag!
jag och tina var och kikade då frida och jalle red lite dressyr på ängen åå det verkade gå bra för dom,och strax ska jag ut en stund då frida ska rida smarty och olivia jalle hoppas det går bra,
men imorgon har jag tänkt vara frisk och rida själv!
har iallafall sett 2 filmer idag ganska gulliga först såg jag, hjältehunden i new york,och sen mysteriet på kyrkogårdsön.
såg båda på voddler finns inte så mycket att välja på där men ;)

aja ska gå och kolla om frida och olivia är på ängen nu ♥

ep 3/10

har inget intressant att skriva om men.. aa jag ska ut å rida nu det blir marken runt eller dressyr på ängen har inte bestämt än känns som jalle är väldigt laddad då vi tagit det lugt nu i 2 dagar bara ridit till gammla ridbanan en stund, huvvah ja fryser redan blåser kallt ute ju ska käka lite sen på med varma kläder sen har jag nu halverst bestämmt mig för att rida marken om det inte är för hårt underlag för att galoppträna.. =)
ajustde ska gå en sväng med tina nu också innan stallet ♥

saknar idur  ♥♥

RSS 2.0