is&ep: 31/7

Nu är första westernfilmen klar, hahah kan inte sluta skratta åt den, ni måste se den helt seriöst.

Här har ni länken http://www.youtube.com/watch?v=474S7ZtikCc


Några "bakom kulisserna" bilder också HAHAH



is: 29/7

Nu äntligen har vi lämnat tillbaka mina trasiga ridstövlar. Det är 3dje gången dom går sönder nu!! Det är samma fel varje gång, (dragkedjan går sönder). Och inte nig med det så har leverantörerna skickat fel osvosv. Det har bara varit massa tjaffs med dom där ridstövlarna.. Jag ska få låna ett par andra stövlar från royal nu (tack vare andrea). Det blir samma som jag lånade förut. Dom passar inte perfekt men det funkar medans jag väntar på nya. Den här gången blir det inte samma sorts stövel. Orkar inte med att dom ska gå sönder helatiden!
Någon annan som har en lika dan modell? Vad tycker ni om den isåfall? 

Emma kommer typ en en och en halv timme så nu måste jag fixa klart i stallet, skriver kanske igen ikväll♥

inlägget sen sist..






                                    

 



is: 28/7

Efter ett besök i staden så råkade ett par leggings, ett linne, ett par solbrillz, en bh, lösögonfransar och en piercing följa med hem höhö. Det blev att käka på max också, chicken nuggets!
Jag kom på att jag måste fixa i stallet inför imorgon när emma och jalle kommer. Ska bli skit kul när dom kommer hit. Ni kanske får en film sen då vi är ute och busar med våra små räser ponnysar. Vi har liksom planerat att göra en film men vi får se hehe.

Btw grattis till therese som fyller år idag!

Nu ska jag ut och rida wirre, måste ju somsagt hålla igång han destå mer när han får hovböldstjaffs.. Efter jag har ridit han så blir det dressyr med pantern! puss♥

helo fet ponni..

 


is: 28/7

Nu är det tjaffs med wirex hovböld igen..  therese kommer hit och ska plocka av han skorna och kolla om den är på väg ut nu. 
Har egentligen inte tid att skriva nu för jag och pappa ska till stan.
Btw så kommer emma och jalle imorn taggataggatagga! Skriver kanske mer sen tjing♥

hah gulligt med nosgrimman på sne...


is: 26/7

Här får ni lite bilder & en film från igår, det började regna så mycket så pappa filmade bara en gång då jag hoppade och självklart då jag hoppade som lägst.
Det är dålig kvalla på bilderna också men det är vädrets fel..






klicka på länken så får ni se ett litet skutt.
jag tycker personligen att han har fått mycket bättre teknik!

http://www.youtube.com/watch?v=GRRl9u4LE5M

is: 25/7

Dressyren gick åt helvette idag, han var så himla pigg så han sprang bara och fjantade sig.
Jag gav upp med dressyren efter ca en halvtimme då byggde vi upp ett hinder istället. Han hoppade hur högt som helst över 75 & 85cm så vi höjde till 105cm som han aldrig har hoppat förr eftersom vårat rekord är 90cm. Men han klarade det utan svårigheter! Vars fick han sin hoppvilja ifrån?!? 
Jag är såååå himla glad just nu han har blivit så duktig. Nytt rekord IGEN:*

gammal men passande bild!

is: 25/7

Igår vart det trästocks på kvällen igen, träffade ganska mycket trevligt folk som jag inte träffat på länge. Tex anti, ewe, matte, jonte osv. Sen som jag tillbringade största delen av kvällen med hanna♥!
Sonic Syndicate var det bästa under kvällen och att träffa hanna såklart.  

Det är förjävligt dåligt väder idag men det blir att he sig ut och rida endå eftersom wirex vilade igår. Det blir dressyr på ridbanan och träna lite på Lb programmet inför dom eventuella tävlingarna i höst.
 
Förresten grattis till kevin som fyller år idag!

sonic syndicate



is: 24/7

Nu är det precis en vecka sen jag fick reda på att jag skulle få en hund. Det är en jack russel som är 2år. Han heter Nemo. Jag ska få ha han på prov först ett tag. Hoppas att det går bra!

Förresten så har wirex fått ett nytt träns. Det är mycket ljusare än sadeln som är mörkbrun. Men helt seriöst jag orkar inte bry mig om att allt ska matcha till 100%. Det har jag inte råd med..
Kan lägga in lite bilder med dom nya grejerna sen.

Nu ska jag rida lite dressyr med pantera.♥


Här har ni en bild på Nemo!

is: 23/7

stort tack till tove som gjorde en ny design till oss


is: 23/7

Igår var de trästocks. Det var ganska trögt tills crashdiet spelade, fyfan va bra dom va.
När dom hade spelat klart så kastade trummisen ut trummpinnarna och jag fick den i huvet woho, men det var typ 5 stycken som börja slita i den så vi bröt av den i 5 delar hehe..
Sen blev hela kvällen blev förstörd när jag insåg att jag hade tappat min mobil och såklart så är det nåt jävla miffo som har tagit den. Så för tillfället har jag en annan mobil och ett annat nummer.. 0734144913, smsa och säg vem ni är.
Nu ska jag ut och rida sen bär de väl av till stan igen. Ikväll håller jag hårt i mobilen!



is: 20/7

Just nu skriver jag bara då jag orkar. Nu har det hänt någon fantastiskt som jag bara måste skriva.
Jag har hittat en sadel som faktiskt passar på min ponny! De tär en Thorowgood T6. Tro det eller ej men äntligen så hittade vi den rätta.
Jag kan inte påstå att den var så jätte skön att rida i, men det kanske är en vanesak? Men jag ska iallafall rida i den några gånger och känna efter innan jag bestämmer något. Det känns som onödigt då jag väl har hittat en passande, så nu hänger allt på mig..
Sen är den mörkbrun, och av nån anledning så gillar jag inte mörkbrunt till wirex, men den går ju kanke färga i värsta fall.

Förresten om allt är som det ska så ska wirex få tävla för första gången i september. Även fast det är lokal så kommer jag verkligen inte kräva så mycket av honom. Det ända som gäller är att ta sig igenom banan/programmet! 

Nu ska jag iallafall fara ut med pantera och ikväll blir det intervallträning med wirex. adios
Ni får några bilder på pantera från i lördags.
Hennes hemska brämms bett förstör verkligen bilderna, plus att jag hade kletat på typ 1kilo hästsalva i såren så det ser inte så mysigt ut..

                                         

 


ep 18juli

sommarpaus på bloggen för min del iallafall men verkar vara det även för idur.
 

 Och jag bjuder på denna bild ;D  ^


Ep 8/7

prcis lagt i säng evelina och rasmus,tova mensta barnet har som redan sovit en timma,
jag och frida är i stan hos nån och sitter barnvakt riktigt kul ändå sen ska vi få betalt dessutom,vi har busat sen klockan 5 vi har bla, hoppat suddsmatta,sett disney chhannel en stund efter att jag å frida blivit trötta av att hoppa hehe (a) sen ritat, lekt kurra gömma med vink,spelat kort.
nu sitter vi med varsin dator ska gå och kika lite i köket efter glass å hallon och annat gott =D

imorgon ska jag försöka inte sova så länge och rida innan det blir som varmast sen vid
12 kommer Wille

juste sen spelade vi även muffinsspelet,hello kitty Tovas spel
,tova gillar prinsessor och rosa jätte söt flicka



kram.Emma


is: 3/7

Förlåt, det har varit mycket ett par dagar nu så har inte hunnit skriva nåt.
Igår så var det först begravning för farfar.† På kvällen så drog jag per, elin, pappa och carina till gumboda. Det var segt som fan i början men sen då brolle skulle spela blev de as skön stämning! Jag trodde inte brolle var så bra men fyfan vad han bjuder på sig själv, hans energi på scenen är helt otrolig. När han var klar så ville bara alla ha mer så han kom in på scenen igen och sa "Ni är ju fan inte kloka. Vill ni ha en till låt? då ska ni få FLERA MOHAHAHA" Fett skön kille säger jag bara!

Förresten så har jag och wirex klarat våra kortsiktiga mål! Vi hoppade 90 i förrgår. Och klara en hel bana på 70 gör han ju lätt som en plätt nu. Duktig pojke! Nu siktar vi på att klara banor på 80 och hoppa ett hinder på 1m.
Nu ska jag ut och rida i fin vädret. puss♥


RSS 2.0